Tjänster

Vi gör bra till bättre

Vi hjälper er bli ett bättre företag för era kunder, personal och ägare

Vi hjälper er att driva bättre projekt med högre kundnöjdhet

Vi hjälper er att bli ännu bättre ledare med lägre personalrotation

Vi hjälper er driva mer effektiva och lönsamma projekt

Banner-tjanster-1

Vi levererar uppskattade utbildningar som innehåller stor variation mellan teori, praktik och upplevelsebaserat lärande.

Kurser inom agila metoder, projektledning, självledarskap och ledarskap. Genomförs runtom i landet.

Att gå en utbildning hos Evolveria innebär att utmanas och vara aktiv under kursens gång. Och vi lovar att du kommer att utvecklas., 

Vi erbjuder individuellt anpassade utbildningar utifrån era behov inom områdena ledarskap, självledarskap,  projektledning, agilt arbete, samt försäljning och förhandling.

Vi genomför dessa typer av skräddarsydda uppdrag i hela landet, antingen i era lokaler eller lokaler vi tillhandahåller. Vi genomför också kurser online.

Banner-omoss-1
Banner-kontakt-2

Expertis inom ledarskap, projektledning och agil utveckling. Exempelvis interimuppdrag som chef, projektledare eller rådgivning inom projektledning och Agil coaching. Vi erbjuder vidare föreläsningar, inspirationsföreläsningar och workshops inom olika relaterade områden som ledarskap, kommunikation, stress och medarbetarskap.

Kontakta oss för skräddarsydda lösningar.

Vi erbjuder coachingtjänster inom personlig och jobbrelaterad utveckling. Evolveria erbjuder en mycket erfaren och uppskattad coach och samtalsterapeut som snabbt hjälper kunden vidare.

Banner1

Anpassade kurser efter era behov

Referenser

Oscar Lifh, Skatteverket
Oscar Lifh, Skatteverket
Kurs: Leading SAFe
Read More
Energi i leveransen, stor kunskap, engagerande, tillräckligt med utrymme för diskussion, bra övningar. Utbildarens förmåga att relatera till riktiga exempel. Bäst var samspelet mellan kursdeltagarna och kursledaren.

Mycket väl genomförd utbildning av läraren framförallt. Väldigt kunnig och duktig på att få med alla deltagare i diskussionerna. Bra vikt mellan diskussionsforum och teoretiska ämnen.
Stefan Vonkavaara, isMobile AB
Stefan Vonkavaara, isMobile AB
Kurs: Ny som chef
Read More
Hade höga förväntningar på kursen men tyckte den var ännu bättre än jag hoppats på. Underbar kursledare, saklig, trots våra inhopp håller han sig till ämnet, strukturerad. Din presentation, genomgång och upplägg var väldigt bra utfört. Många bra tips och verktyg som jag tar med mig i min karriär som ledare.
Nynäshamns kommun
Nynäshamns kommun
Kurs: Projektledning
Read More
Metodisk genomgång och strukturerat material med mycket hands on tips och kloka diskussioner. Tydligt, i bra takt, informativt. Länge sedan jag upplevde att jag verkligen lärde mig något nytt och handgripligt som jag gjorde här.

Tack! Allt var bra och en ögonöppnare för vad som behöver vara på plats för att driva projekt i hamn! Motivationshöjare med bra verktyg att arbeta med framöver.

Urval nöjda kunder