Om oss

Vi är ett personligt utbildningsföretag som erbjuder kurser inom agila metoder, projektledning och ledarskap. Vi kännetecknas av hög kompetens, stort kundfokus och nytänkande. Vår bas är i Stockholm och vi genomför uppdrag över hela landet

Magnus Österholm

Ledarcoach & kursledare

Magnus är seniorkonsult och har över 25 års erfarenhet av projektledning och ledarskap på en avancerad nivå i både stora och mindre organisationer. Han har drivit olika typer av projekt med såväl traditionella metoder som agila arbetssätt.

Med sin långa erfarenhet som kursledare är han en uppskattad lärare med en dokumenterat god förmåga att anpassa exempel och pedagogiska förklaringar utifrån målgruppen. Magnus är certifierad inom det agila ramverket SAFe som Program Consultant (SPC).

Anna Ryttberg

Ledarcoach & kursledare

Anna har lång erfarenhet som coach och jobbar med ledare och chefer. En av de viktigaste frågorna du som ledare behöver kunna svara på är ”ditt varför”. I coachingen möter du möjligheten att gå från ett nuläge till ett önskat läge med ödmjuk respekt för team och individ. Tydlighet i vad som ska åstadkommas ger utrymme för kreativitet och tillit. Det skapar en god grund för dig att lyckas som ledare och chef.
Annas bakgrund är många år som chef och ledare i regeringskansli och myndighet samt som managementkonsult. 

Anna har en längre coachutbildning godkänd av ICF och EMCC i bagaget och är under utbildning till samtalsterapeut inom ACT (Acceptance and commitment therapy). Som kursledare lägger Anna stor vikt vid anpassat innehåll och utmanar gärna deltagarna till djupare eftertanke. Anna från ofta höra att hennes varma sätt skapar en den trygghet som behövs för att deltagarna ska våga gå mot utveckling.

Se våra kurser

Referenser

Oscar Lifh, Skatteverket
Oscar Lifh, Skatteverket
Kurs: Leading SAFe
Read More
Energi i leveransen, stor kunskap, engagerande, tillräckligt med utrymme för diskussion, bra övningar. Utbildarens förmåga att relatera till riktiga exempel. Bäst var samspelet mellan kursdeltagarna och kursledaren.

Mycket väl genomförd utbildning av läraren framförallt. Väldigt kunnig och duktig på att få med alla deltagare i diskussionerna. Bra vikt mellan diskussionsforum och teoretiska ämnen.
Stefan Vonkavaara, isMobile AB
Stefan Vonkavaara, isMobile AB
Kurs: Ny som chef
Read More
Hade höga förväntningar på kursen men tyckte den var ännu bättre än jag hoppats på. Underbar kursledare, saklig, trots våra inhopp håller han sig till ämnet, strukturerad. Din presentation, genomgång och upplägg var väldigt bra utfört. Många bra tips och verktyg som jag tar med mig i min karriär som ledare.
Nynäshamns kommun
Nynäshamns kommun
Kurs: Projektledning
Read More
Metodisk genomgång och strukturerat material med mycket hands on tips och kloka diskussioner. Tydligt, i bra takt, informativt. Länge sedan jag upplevde att jag verkligen lärde mig något nytt och handgripligt som jag gjorde här.

Tack! Allt var bra och en ögonöppnare för vad som behöver vara på plats för att driva projekt i hamn! Motivationshöjare med bra verktyg att arbeta med framöver.

Urval nöjda kunder